Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

aromhuset

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Köp rätt flaska och du är igång. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. De innehåller 80 % mindre socker. hemläskmaskin syrup De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer smaker till läskmaskinen, köp hem de smaker som du gillar. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Du får billig läst som smakar bättre. Allt-fraktfritt.se säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.